Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/web/jtcakustic/install.php on line 16
JTC AKUSTIC KFT.

Guitar Series


kepkep
Az AX 15B-300 a ( ... ) csúcsát képviseli. Brit felépítés és brit hangszín. Ideális 7 húros elktromos gitárhoz is, a széles frekvencia-terjedelemnek köszönhetően. Jó híre van stúdióminőségű bőgőknél és combo-knál (kis dzsessz-együtteseknél), kiváló nagyfrekvenciájú teljesítmény.

AX 15B-300    További adatokért kattintson ide!

grafikon
tablekepkep
Nagy, robosztus meleg tiszta hangszínek egyenletes csillogással középen és fent. Klasszikus érdes Alcino hangszín egyenletes sűrítéssel erőteljes használat esetén. Az AXA-10 kitűnik mind tiszta, mind érdes helyzetekben, és nem gátolja az alacsony teljesítményen való használat, ami a legtöbb új és klasszikus Alnico hangszórónál előfordul.

AXA-10    További adatokért kattintson ide!

grafikon
tablekepkep
Klasszikus érdes Alnico hangszín egyenletes sűrítéssel erőteljes használat esetén. Tartalmazza a jazz legnagyobb tisztaságától vagy a blues füstös hangszínétől a rock úttörőinek, mint a Pink Floyd vagy a modern nagyságoknak, mint a Coldplay és az Oasis telített de meleg gitárhangjaiig terjedő tartományt. Az AXA-12 eredeti klasszikus márka, amelyet ma is gyártanak ugyanolyan tervek alapján, mint az eredetit.

AXA-12    További adatokért kattintson ide!

grafikon
tablekepkep
Jó alacsony befejezés, közepes hangterjedelem, meleg magas befejezés. Jól működik 2x10-es összeállításban és combo-kban (kis dzsessz-együttesekben).

MEDUSA 10-75    További adatokért kattintson ide!

grafikon
tablekepkep
Tekintélyes alacsony befejezés energikus középpel és kellemes susogással a magas befejezésnél. Nagyszerű brit hangszín.

MEDUSA 100    További adatokért kattintson ide!

grafikon
tablekepkep
Egyenletes alacsony befejezés, egyenletes közepes hangterjedelem, jó magas befejező hangzás. Kiváló combo-k (kis dzsessz-együttesek) számára, 1&2x12 és szólógitár. Hihetetlenül sűrű meleg hangszínt ad belső energiával, amely rendezett marad.

MEDUSA 150    További adatokért kattintson ide!

grafikon
tablekepkep
Kiegyensúlyozott alváz. Egyenletes alacsony befejezés, egyenletes közepes hangterjedelem ( ... ) Kiváló combo-k kis dzsessz-együttesek) számára. Hihetetlenül sűrű meleg hangszínt ad belső energiával, amely rendezett marad. A márka biztosítja a hangot sok legendás művésznek világszerte.

MEDUSA 150C    További adatokért kattintson ide!

grafikon
tablekepkep
Valószínűleg a világ legkiválóbb fém hangszórója, ( ... amelynek/?/ ) húrja könnyen kezelhető. Ez a hangszóró semleges és színtelen a teljes spektrumban. Kiváló hatékonyságú 102 dB-es érzékenységgel, és páratlan tisztasággal és hangerővel rendelkezik. 8 lyukas rögzítéssel alkalmas minden szabványos berendezéshez. Alakítsa át a hangszínét és érje el a fém Armageddont!

STUDIO 12L    További adatokért kattintson ide!

grafikon
table