Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/web/jtcakustic/install.php on line 16
JTC AKUSTIC KFT.

Professional Series Neodimium


kepkep
A Colossus 15B-600N nagyteljesítményű két utas hangfaldobozokban való használatra alkalmas, valamint nagyteljesítményű basszus berendezésként való használatra több utas rendszerekben. Jellemzői a 4 colos, szimmetrikus mágneses területbe ágyazott hangtekercs, amely nagyfokú linearitást és kismértékű torzulást biztosít magas szintű kirezgés esetén. A polycellulózból készült tölcsér lemez sokkal erősebb és tartósabb, mint a hagyományos papírpép megoldások. Ez lehetővé teszi, hogy a berendezés kombinálja a nagyfokú érzékenységet a szerkezeti egységgel, ami torzítás nélküli, alacsony frekvencia létrehozásához szükséges magas teljesítményszinteken. A berendezés folyamatos 600 Watton (AES) működik és elbír 2400 Wattos mértékű csúcsokat is. Ez a szellőztetéssel ellátott (die-cast) váz formájában megjelenő fejlett hővezetésnek és a motorikus rendszer fokozott szellőztetésének köszönhető. Ezek az eljárások hatékonyan vonják el a hőt a hangtekercstől, ami rendkívül kismértékű sűrítést eredményez. A Colossus 15B-600N 98 dB átlagos érzékenységet mutat és 40 Hz-ig (6 dB) képes a basszust átadni 125 literes hangfaldobozban.

COLOSSUS 15B-600N    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Colossus 18-700N nagyteljesítményű basszus berendezésként való használatra alkalmas több utas rendszerekben. Jellemzői a 4 colos, belső és külső szellőztetéssel ellátott, szimmetrikus mágneses területbe ágyazott hangtekercs, amely nagyfokú linearitást és kismértékű torzulást biztosít. Ez, a nagy, 8 mm-es Xmaxszal és a rétegelt szilikon felfüggesztéssel együtt biztosítja a feszes, ütős basszushangzást magas szintű kirezgés esetén. A polycellulózból készült tölcsér lemez sokkal erősebb és tartósabb, mint a hagyományos papírpép megoldások. Ez lehetővé teszi, hogy a berendezés kombinálja a nagyfokú érzékenységet a szerkezeti egységgel, ami torzítás nélküli, alacsony frekvencia létrehozásához szükséges a hangteljesítmény kiemelkedő szintjének esetén. A berendezés folyamatos 800 Watton (AES) működik és elbír 2800 Watt mértékű csúcsokat is. Ez a szellőztetéssel ellátott (die-cast) váz formájában megjelenő fejlett hővezetésnek és a motorikus rendszer fokozott szellőztetésének köszönhető. Ezek az eljárások hatékonyan vonják el a hőt a hangtekercstől, ami rendkívül kismértékű sűrítést eredményez. A Colossus 18-700N 98 dB érzékenységet mutat és 35 Hz-ig (6 dB) képes a basszust átadni 200 literes hangfaldobozban.

COLOSSUS 18-700N    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Colossus 18B-600N nagyteljesítményű basszus berendezésként való használatra alkalmas több utas rendszerekben. Jellemzői a 4 colos, szimmetrikus mágneses területbe ágyazott hangtekercs, amely nagyfokú linearitást és kismértékű torzulást biztosít. Ez, a nagy, 7,2 mm-es Xmaxszal együtt biztosítja a feszes, ütős basszushangzást magas szintű kirezgés esetén. A polycellulózból készült tölcsér lemez sokkal erősebb és tartósabb, mint a hagyományos papírpép megoldások. Ez lehetővé teszi, hogy a berendezés kombinálja a nagyfokú érzékenységet a szerkezeti egységgel, ami torzítás nélküli, alacsony frekvencia létrehozásához szükséges a hangteljesítmény kiemelkedő szintjének esetén. A berendezés folyamatos 600 Watton (AES) működik és elbír 2400 Wattos mértékű csúcsokat is. Ez a szellőztetéssel ellátott (die-cast) váz formájában megjelenő fejlett hővezetésnek és a motorikus rendszer fokozott szellőztetésének köszönhető. Ezek az eljárások hatékonyan vonják el a hőt a hangtekercstől, ami rendkívül kismértékű sűrítést eredményez. A Colossus 18B-600N 98dB érzékenységet mutat és 32 Hz-ig (6 dB) képes a basszust átadni 200 literes hangfaldobozban.

COLOSSUS 18B-600N    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
Kivételes teljesítmény, energiafelhasználás és frekvenciaterjedelem tömör kivitelezésben. Nagyfokú teljesítményt és kismértékű torzulást mutat 250 Hz-től 6 kHz-ig. A gerinccel ellátott (die-cast) váz köré épült berendezés jellemzője a 2 colos, tömör új motorrendszerrel működtetett hangtekercs. A széleskörűen használható frekvenciaátadás alkalmassá teszi több egységből álló PA rendszerekhez is.

CRESCENDO 8MN    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Sovereign Pro 15-600N nagyteljesítményű két utas hangfalakban való használatra alkalmas, valamint nagyteljesítményű basszus berendezésként való használatra több utas rendszerekben. Jellemzői a 3 colos, szimmetrikus mágneses területbe ágyazott hangtekercs, amely nagyfokú linearitást és kismértékű torzulást biztosít magas szintű kirezgés esetén. A polycellulózból készült tölcsér lemez sokkal erősebb és tartósabb, mint a hagyományos papírpép megoldások. Ez lehetővé teszi, hogy a berendezés kombinálja a nagyfokú érzékenységet a szerkezeti egységgel, ami torzítás nélküli, alacsony frekvencia létrehozásához szükséges a hangteljesítmény kiemelkedő szintjének esetén. A berendezés folyamatos 600 Watton (AES) működik és elbír 2400 Watt mértékű csúcsokat is. Ez a szellőztetéssel ellátott (die-cast) váz formájában megjelenő fejlett hővezetésnek és a motorikus rendszer fokozott szellőztetésének köszönhető. Ezek az eljárások hatékonyan vonják el a hőt a hangtekercstől, ami rendkívül kismértékű sűrítést eredményez. A Sovereign Pro 15-600N átlagos 98 dB érzékenységet mutat és 40 Hz-ig (6 dB) képes a basszust átadni 125 literes hangfaldobozban.

SOVEREIGN PRO 15-600N    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
Kivételes teljesítmény, energiafelhasználás és frekvenciaterjedelem tömör kivitelezésben. Elsősorban közepesen tömör hangzó és stúdiórendszerekhez. A széleskörűen használható frekvenciaátadás alkalmassá teszi több egységből álló PA rendszerekben való használatra is. Teljesítményét alkalmassá tették a kiemelkedő minőségre 900 Hz -8 kHz feletti sávszélességen több utas rendszerekben való használatkor.

STUDIO 5MN    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletable