Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/web/jtcakustic/install.php on line 16
JTC AKUSTIC KFT.

Sovereign Pro


kepkep
A Sovereign Pro 12-500 két utas hangfaldobozokban való használatra alkalmas. A berendezés jellemzői a hosszú életű motorikus rendszerekkel rendelkező (die-cast) váz és a nagyfokú linearitású sűrítés, amely lehetővé teszi az erős basszushangzást magas teljesítményszinteken. A berendezések egyenletes frekvenciaátadásra képesek hogy egyenletes jellemzőket mutassanak megfelelő frekvenciájú berendezésekhez való megfelelő alkalmazás esetén. A Pro 12-500-at 25-80 literes hangfaldobozokban való használatra tervezték és jellemzője a 3 colos, belső és külső szellőztetéssel ellátott hangtekercs, az 500 Watton való működés és a 97,5 dB érzékenység.

SOVEREIGN PRO 12-500    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
Pro-sound berendezésekhez való használatra. Közepes és nagy, szellőztetéssel ellátott dobozokban való használatra tették ideálissá. Jól működik zárt dobozban is mint basszus- vagy padlóék.

SOVEREIGN PRO 15-600 LF    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
Nagyteljesítményű mélyhangszóró kiemelkedő SPL teljesítménnyel pro-sound berendezésekben való használatra. Közepes és nagy, szellőztetéssel ellátott dobozokban való használatra tették ideálissá. Basszus hangfaldobozokhoz alkalmazható.

SOVEREIGN PRO 18-800    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletable