Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/web/jtcakustic/install.php on line 16
JTC AKUSTIC KFT.

Professional Series


kepkep
A Colossus 12MB igen nagyteljesítményű közép-basszus berendezésként való használatra alkalmas két utas hangfalakban, valamint basszus berendezésként való használatra több utas rendszerekben. A berendezés jellemzői a 3 colos, noninduktív motorrendszerrel működtetett hangtekercs, amely lényegesen csökkenti a harmadik harmóniás és az intermodulációs torzulást. A polycellulózból készült tölcsér lemez sokkal erősebb és tartósabb, mint a hagyományos papírpép megoldások. Ez lehetővé teszi, hogy a berendezés kombinálja a nagyfokú érzékenységet a szerkezeti egységgel, ami torzítás nélküli, alacsony frekvencia létrehozásához szükséges magas teljesítményszinteken. A berendezés mechanikai és elektromos tulajdonságait nagy körültekintéssel alakították ki a széleskörű alacsony frekvenciateljesítmény elérése érdekében a becsült folyamatos 450 Watton (EIA) való működtetéskor 1800 Wattos mértékű teljesítménycsúcsokkal. A berendezés 98 dB-es átlagos érzékenységet mutat és legjobban 25-80 literes hangfaldobozokban használható.

COLOSSUS 12MB    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Colossus 15B-600 nagyteljesítményű két utas hangfaldobozokban való használatra alkalmas, valamint nagyteljesítményű basszus berendezésként való használatra több utas rendszerekben. Jellemzői a 4 colos, szimmetrikus mágneses területbe ágyazott hangtekercs, amely nagyfokú linearitást és csökkentett torzulást biztosít magas szintű kirezgés esetén. A polycellulózból készült tölcsér lemez sokkal erősebb és tartósabb, mint a hagyományos papírpép megoldások. Ez lehetővé teszi, hogy a berendezés kombinálja a nagyfokú érzékenységet a szerkezeti egységgel, ami torzítás nélküli, alacsony frekvencia létrehozásához szükséges magas teljesítményszinteken. A berendezés folyamatos 600 Watton (EIA) működik és elbír 2400 Wattos mértékű csúcsokat is. Ez a szellőztetőnyílással ellátott (die-cast) váz formájában megjelenő fejlett hővezetésnek és motorikus rendszernek köszönhető, a berendezés hátsó részére szerelt nagy, szárnnyal ellátott hőelnyelővel együtt. Ezek az eljárások hatékonyan vonják el a hőt a hangtekercstől, ami rendkívül kismértékű sűrítést eredményez. A Colossus 15B-600 99 dB-es átlagos érzékenységet mutat és 40 Hz-ig (6 dB) képes a basszust átadni 125 literes hangfaldobozban.

COLOSSUS 15B-600    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Colossus 15XB nagyteljesítményű sub-bass berendezésként való használat célját szolgálja mind önállóan, mind több utas rendszerekben. Az egység jellemzői a 4 colos, szimmetrikus mágneses területbe ágyazott és két felfüggesztéssel centralizált tekercs, a kettős elrendezés a nagyfokú linearitás és stabilitás érdekében nagyobb kirezgés esetén. Az erősen bordázott, egyenes oldalú, nagy erősségű vegyes szálakkal erősített papírtölcsér lemez ellenáll az alakváltozásnak különleges terhelés esetén. A berendezés folyamatos 800 Watton (EIA) működik és elbír 3200 Wattos mértékű csúcsokat is. Ez a szellőztetőnyílással ellátott (die-cast) váz formájában megjelenő fejlett hővezetésnek és motorikus rendszernek köszönhető, amely belső hőelnyelőt alkalmaz a berendezés hátsó részére szerelt nagy, szárnnyal ellátott hőelnyelővel együtt. Ezek az eljárások hatékonyan vonják el a hőt a hangtekercstől, ami rendkívül kismértékű sűrítést eredményez. A Colossus 15XB-t 70-150 literes hangfaldobozokban való használatra tervezték.

COLOSSUS 15XB    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Colossus 18-1000 nagyteljesítményű sub-bass berendezésként való használat célját szolgálja mind önállóan, mind több utas rendszerekben. Alkalmas különböző hangrendszerekhez való telepítésre, mivel a hangfalak tervezőinek jelentősen nagyobb szabadságot biztosít a speciális telepítési technológiák terén anélkül, hogy figyelembe kellene venniük a fizikai jellemzőket vagy a hangerő szabályozásának korlátait Az egység jellemzői a 4 colos, szimmetrikus mágneses területbe ágyazott és két felfüggesztéssel centralizált tekercs, a kettős elrendezés a nagyfokú linearitás és stabilitás fenntartása érdekében nagyobb kirezgés esetén. A nagyerősségű rezgő nylon szálakkal erősített polycellulóz tölcsér ellenáll az alakváltozásnak különleges terhelés esetén. A berendezés folyamatos1000 Watton működik és elbír 4000 Wattos mértékű csúcsokat is. Ez a szellőztetőnyílással ellátott (die-cast) váz formájában megjelenő fejlett hővezetésnek és a motorikus rendszernek köszönhető, amely belső hőelnyelőt alkalmaz fejlett motorikus rendszerrel és hangtekercs szellőztetéssel együtt. Ezek az eljárások hatékonyan vonják el a hőt a hangtekercstől, ami rendívül kismértékű sűrítést eredményez. A Colossus 18-1000-t 100- 250 literes hangfaldobozban való használatra tervezték.

COLOSSUS 18-1000    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Colossus 18-1500 komoly sub-bass kedvelők által való használatra alkalmas. A nagyteljesítményű berendezés önállóan vagy nagyobb több utas rendszer részeként használható. Alkalmas különböző hangfaldobozokba való telepítésre, mivel jelentősen nagyobb lehetőséget biztosít a hangfaldoboz tervezője számára a speciális telepítési technológiák terén anélkül, hogy figyelembe kellene venniük a fizikai jellemzőket vagy a hangerő szabályozásának korlátait. Az egység jellemzője a 4 colos, négyrétegű, rézborítású alumíniumszálból készült, szimmetrikus mágneses területbe ágyazott és két (D.L.), kettős elrendezési formájú felfüggesztéssel centralizált hangtekercs a nagyfokú linearitás és stabilitás fenntartása érdekében nagyfokú kirezgés esetén. A görbe, igen erős nylon szálakkal megerősített polycellulóz tölcsér ellenáll a torzulásnak rendkívüli terhelés esetén. Ez, a nagy, 12,75 mm-es Xmaxszal együtt biztosítja, hogy a berendezés rock erősségű sub-bass hangzást hozzon létre a kirezgés rendkívül magas szintjén. A berendezés folyamatos 1500 Watton (AES) működik és elbír 5700 Wattos mértékű teljesítménycsúcsokat is. Ez a szellőztetéssel ellátott (die-cast) váz formájában megjelenő fejlett hővezetésnek köszönhető a motorikus rendszer és a hangtekercs szellőztetésével együtt. A Colossus 18- 1500 97,5 dB érzékenységet mutat és 25 Hz- 200 Hz sávszélességen működik.

COLOSSUS 18-1500    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Colossus 18B rendkívüli hírnévre tett szert mint olyan berendezés, amely a legtöbb hangfalban való alkalmazáskor működik. 100-250 literes hangfaldobozban való használatra alkalmas, és nagyfokú érzékenységével a basszus rajongóinak kedvencévé vált, akik magas szinten létrehozott basszust keresnek alacsonyabb watt-és amperszámon. 4 colos hangtekercset és 120oz mágnest alkalmazva ez a berendezés kivételes teljesítményre képes.

COLOSSUS 18B    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Colossus 18B-600 nagyteljesítményű sub-bass berendezésként való használat célját szolgálja több utas rendszerekben. Jellemzői a 4 colos, szimmetrikus mágneses területbe ágyazott hangtekercs, amely nagyfokú linearitást és csökkentett torzulást biztosít magas szintű kirezgés esetén. Ez, egy nagy, 7,2 mm-es Xmaxszal kiegészítve biztosítja a feszes, ütős basszushangzást nagymértékű kirezgés esetén. A polycellulózból készült tölcsér lemez sokkal erősebb és tartósabb, mint a hagyományos papírpép megoldások. Ez lehetővé teszi, hogy a berendezés kombinálja a nagyfokú érzékenységet a szerkezeti egységgel, ami torzítás nélküli, alacsony frekvencia létrehozásához szükséges rendkívüli hangerő szinteken. A berendezés folyamatos 600 Watton (EIA) működik és elbír 2400 Wattos mértékű csúcsokat is. Ez a szellőztetőnyílással ellátott (die-cast) váz formájában megjelenő fejlett hővezetésnek és motorikus rendszernek köszönhető, a berendezés hátsó részére szerelt nagy, szárnnyal ellátott hőelnyelővel együtt. Ezek az eljárások hatékonyan vonják el a hőt a hangtekercstől, ami rendkívül kismértékű sűrítést eredményez. A Colossus 18B-600 98 dB érzékenységet mutat és 32 Hz-ig (6 dB) képes a basszust átadni 200 literes hangfaldobozban.

COLOSSUS 18B-600    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Colossus 18SB nagyteljesítményű basszus berendezésként való használatra alkalmas több utas rendszerekben. Jellemzői a 4 colos, szimmetrikus mágneses területbe ágyazott, külső és belső szellőztetéssel ellátott hangtekercs, amely nagyfokú linearitást és csökkentett torzulást biztosít. Ez, a nagy, 8,25 mm-es Xmaxszal és a rétegelt szilikon felfüggesztéssel együtt biztosítja a feszes, ütős basszushangzást magas szintű kirezgés esetén. A polycellulózból készült tölcsér lemez sokkal erősebb és tartósabb, mint a hagyományos papírpép megoldások. Ez lehetővé teszi, hogy a rendszer kombinálja a nagyfokú érzékenységet a szerkezeti egységgel, ami torzítás nélküli, alacsony frekvencia létrehozásához szükséges a hangteljesítmény kiemelkedő szintjének esetén. A berendezés folyamatos 800 Watton (AES) működik és elbír 3200 Wattos mértékű csúcsokat is. Ez a szellőztetéssel ellátott (die-cast) váz formájában megjelenő fejlett hővezetésnek és a motorikus rendszer fokozott szellőztetésének köszönhető. Ezek az eljárások hatékonyan vonják el a hőt a hangtekercstől, ami rendkívül kismértékű sűrítést eredményez. A Colossus 18SB 97,5 dB érzékenységet mutat és 35 Hz-ig (6 dB) képes a basszust átadni 200 literes hangfaldobozban.

COLOSSUS 18SB     További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Colossus 18XB nagyteljesítményű sub-bass berendezésként való használat célját szolgálja mind önállóan, mind több utas rendszerekben Az egység jellemzői a 4 colos, szimmetrikus mágneses területbe ágyazott és két felfüggesztéssel centralizált tekercs, a kettős elrendezés a nagyfokú linearitás és stabilitás érdekében nagyobb kirezgés esetén. Az erősen bordázott, egyenes oldalú, nagy erősségű vegyes szálakkal erősített papírtölcsér lemez ellenáll az alakváltozásnak különleges terhelés esetén. A berendezés folyamatos 800 Watton (EIA) működik és elbír 3200 Wattos mértékű csúcsokat is. Ez a szellőztetőnyílással ellátott (die-cast) váz formájában megjelenő fejlett hővezetésnek és motorikus rendszernek köszönhető, amely belső hőelnyelőt alkalmaz a berendezés hátsó részére szerelt nagy, szárnnyal ellátott hőelnyelővel együtt. Ezek az eljárások hatékonyan vonják el a hőt a hangtekercstől, ami rendkívül kismértékű sűrítést eredményez. A Colossus 18XB- t 100-250 literes hangfaldobozban való használatra tervezték.

COLOSSUS 18XB    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Crescendo közép-basszus berendezések két utas hangfaldobozokban való használatra alkalmasak, mint például klasszikus basszus berendezés plusz hangszóró vagy sűrítő berendezés formátum. Mindegyik jellemzője a hosszú életű motorikus rendszerrel és magas linearitású felfüggesztéssel ellátott (die-cast) váz, amely erős basszushangzást tesz lehetővé nagy teljesítményszinteken. A berendezések egyenletes frekvencia átadására képesek annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott tonális jellemzőket mutassanak, amennyiben megfelelően alkalmazzák megfelelő magas frekvenciájú berendezésekhez. A 10MB-t 15-40 literes hangfaldobozokban való használatra tervezték és jellemzői a 2,5 colos hangtekercs,a 300 Wattos energiafelhasználás és a 96 dB érzékenység. Emellett használható nagy tömörségű fülkében való alkalmazásra mélyhangszóróval együtt.

CRESCENDO 10MB    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
A Crescendo közép-basszus berendezések két utas hangfaldobozokban való használatra alkalmasak, mint például klasszikus basszus berendezés plusz hangszóró vagy sűrítő berendezés formátum. Mindegyik jellemzője a hosszú életű motorikus rendszerrel és magas linearitású felfüggesztéssel ellátott (die-cast) váz, amely erős basszushangzást tesz lehetővé nagy teljesítményszinteken. A berendezések egyenletes frekvencia átadására képesek, annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott tonális jellemzőket mutassanak, amennyiben megfelelően alkalmazzák megfelelő magas frekvenciájú berendezésekhez. A 12MB-t 25-80 literes hangfaldobozokban való használatra tervezték és jellemzői a 2,5 colos hangtekercs, a 300 Wattos energiafelhasználás és a 97,5 dB érzékenység.

CRESCENDO 12MB    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
Kiemelkedő hatékonyság, energiafelhasználás és frekvenciaátadás tömör testekből. Elsősorban közepesen tömör hangzó és stúdiórendszerekhez. A széleskörűen használható frekvenciaátadás alkalmassá teszi több egységből álló PA rendszerekben való használatra is. Teljesítményét alkalmassá tették a kiemelkedő minőségre 900Hz -8 KHz feletti sávszélességen, több utas rendszerekben való használatkor.

STUDIO 5M    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletablekepkep
Kivételes teljesítmény, tömör kivitelezésben. Ennek a berendezésnek jellemzője az igen erős Kevlar tölcsér. Teljesítményét alkalmassá tették a teljes terjedelmű erősítésre, valamint a több egységből álló PA rendszerekben való alkalmazásra.

STUDIO 5RFK    További adatokért kattintson ide!

grafikongrafikongrafikon
tabletable